XV. ročník Jihomoravského lyžařského poháru

Ahoj lyžaři,


Organizační výbor soutěže tímto oznamuje, že začíná další, tentokrát již XV. ročník této tradiční pohárové soutěže. Pevně věříme, že i v této pro všechny tak složité situaci, kdy se právní předpisy mění každý den a přeorganizovávají nám i naše běžné životy a plány ze dne na den, podaří opět uspořádat jak přípravné závody na podzim, tak i závody na sněhu. V plánu jsou opět 3 přípravné závody a 5 závodů v zimě.
I když se v současné době ruší jeden sportovní závod za druhým, a to i v mnohem významnějších soutěžích, pokusíme se pro vás uspořádat důstojný průběh pohárových závodů. Avšak o to více je v těchto dnech, týdnech a měsících pro vás důležité sledovat tyto webové stránky, kde budeme průběžně aktualizovat informace ohledně plánovaných závodů. Již nyní se můžete v sekci Dokumenty opět seznámit s novým Soutěžním řádem platným pro následující sezónu, kde jsme opět připravili jednu podstatnou změnu. Pro podporu přechodu závodníků z žákovské kategorie do kategorie open, kdy toto téma je dlouhodobě diskutováno na svazové úrovní, jsme pro letošní ročník vypsali novou kategorii - junioři.
Pokud legislativa dovolí, jsme připraveni v nejbližší době pro vás uspořádat tyto přípravné závody:


10. 10. 2020 suchý slalom v Brně-Kohoutovicích
11. 10. 2020 suchý slalom v Předklášteří
18. 10. 2020 přespolní běh v Brně na Kraví Hoře

Těšíme se na hojnou účast na závodech a žádáme vás o respektování omezení, která bohužel tato "covidová" doba přináší i do našeho sportu.

Za Organizační výbor
Roman Keznikl, komisař soutěže